Spreekuur

Iedere werkdag houden 2 of 3 artsen spreekuur en een arts huisarts in opleiding. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd: Heeft u meerdere klachten of vragen?  Geef het aan bij het maken van de afspraak, zodat er rekening mee gehouden wordt in de agenda. Er wordt per klacht 10 minuten spreekuur ingepland

 

Spreekuren huisartsen:

Maandag:     Abbekerk & Kan & Pijnenburg

Dinsdag:       Kan & van den Buijs

Woensdag:   van den Buijs & Pijnenburg

Donderdag:  Abbekerk & Pijnenburg

Vrijdag:        Abbekerk & van den Buijs & Kan

De arts in opleiding houdt zelfstandig spreekuur onder de eindverantwoordelijkheid van de huisarts.

 

Bent u verhinderd, zeg uw afspraak alstublieft op tijd af.  Het gebeurt dat patiënten zonder bericht weg blijven van hun afspraak in onze praktijk. Medepatiënten moeten hierdoor onnodig lang wachten of kunnen geen afspraak krijgen. Om daar wat aan te doen, hanteren wij naar landelijke richtlijnen het zogeheten wegblijftarief. 

Het wegblijftarief wordt in rekening gebracht bij patiënten die niet op hun afspraak met de huisarts of praktijkondersteuner verschijnen of niet uiterlijk 24 uur van tevoren de afspraak hebben afgezegd. Dit bedrag wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. U krijgt een nota van de huisarts thuisgestuurd die u binnen 30 dagen dient te betalen. Wat zijn de kosten? Voor een consult bedraagt het tarief €25,- Voor een dubbelconsult, longfunctieonderzoek, vatenonderzoek of een afspraak met de praktijkondersteuner GGZ is dit bedrag €50,-.